Ренета Инджова определи дата за падане на правителството. Предлагам 11 май

...
Ренета Инджова определи дата за падане на правителството. Предлагам 11 май
Коментари Харесай

Ренета Инджова: Предлагам 11 май за дата за сваляне на правителството

Ренета Инджова дефинира дата за рухване на държавното управление. 

Предлагам 11 май да е датата за събаряне на държавното управление, с цел да се съблюдава българската традиция – да им се даде прочут интервал на подготовка. Това предложи Ренета Инджова, длъжностен министър председател на 84-то държавно управление на България, представена от „ Фокус “.

Според нея този кабинет би трябвало да падне от власт, тъй като води незаконна политиката във връзка с обществения запас и на държавния бюджет.

„ В българския вид беше потвърдено, че бюджетът може да държи обществото ни в рационални граници с доста дребен дълг и недостиг. Дълговете могат да се вършат, само че единствено и само когато се употребява в верни, рационални и съобразени с бъдещото развиване закономерности.

Така, както тук се краде публичен запас, по този начин, както европейски фондове във тип на План за възобновяване и развиване, който План не заслужава утвърждение, само че е обещан, парите ще се дадат на България, като дисциплиниран сътрудник, само че това с изключение на нова корупция, нищо друго няма да донесе на страната ни “, акцентира някогашният министър председател.

Според Ренета Инджова никой не приказва, каква макроикономическа, парична, финансова или взаимосвързана с бюджетната политика ще се води, тъй като тези два механизми – бюджетарен и банков, са извънредно значими в съгласуването си, а се приказва кой ще е гуверньорът на Българска народна банка – а за какво е толкоз значимо, като Българска народна банка не извършва никакви значими функционалности в интернационален проект, валутният ръб застопорява нещата и не дава благоприятни условия за маневри, за действително ръководство.

„ Ами това им е значимо само, с цел да могат да укрият тези, които до момента са правили нарушавания в банково и финансово отношение, и тези, които занапред ще би трябвало да вземат някакви пари “, посочи Инджова.

На въпрос по какъв начин министрите ще се оправят с проблем №1 – инфлацията, експремиерът изясни, че първо би трябвало да се преведе думата „ война “, защото на километри от нас се води такава и директно влияе върху стопанската система ни, както и върху стопанската система на целия свят.

„ Война “ на стопански език се назовава „ инфлация “ и в случай че има интерес към война и войнолюбиви сили са се появили по света, то се дължи на събитието, че ги влече инфлацията. Защото тя е методът, по който генерират тласъци за вложения, тя е методът, по който грабят народите, тя е методът, по който правят конкуренцията между тях.

Тоест, и в този момент посредством инфлация, идете кажете, че би трябвало да се ръководи това стопанство, те споделят: „ А то войната е отговорна за всичките ни проблеми “. Че аз няма да се учудя, в случай че стартират ясно, непосредствено и на глас да желаят войната да продължава, тъй като тя е тяхната отбрана против несръчност и против отвращение да се ръководи. А тя постоянно ще докара до инфлация. Тя има способността да ражда инфлация “, изясни Ренета Инджова.

По думите ѝ има всевъзможни решения за справяне с икономическата рецесия, като таван на цените, понижаване на Данък добавена стойност и доста други, всичко е постижимо, когато има политическа воля и морал.

„ В условия на война най-добре се активизират и запаси, и хора, даже и дисциплинираност, с която да се противостои на корупция, само че за това се изисква умелост, политическа воля и морал. Нито едно от тези неща няма да намерите сега в наличност. Така че войната е доста комфортно прикритие за несръчност и отвращение да се ръководи страната “, безапелационна е Ренета Инджова и по тази причина моли:

„ По-малко разбори, неистини и повече освестяване, тъй като дотам сме заблудени в визията за нашият живот, че няма по-голям провал от това сами себе си да унищожим. “
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР